HTML

A Műút folyóirat szerkesztőinek naplója

Facebook-oldal

twitter

Tudásgyár

Moderálási alapelvek, etikett

A Műút folyóirat szerkesztőinek naplója moderálás tekintetében a Magyar Tartalomszolgáltatók Egyesületének vonatkozó alapelveit tartja irányadónak (lásd MTE Tartalomszolgáltatásra vonatkozó működési, etikai és eljárási szabályzat, 3. sz. melléklet).

A jómodorról továbbiakat itt:

Utolsó kommentek

Címkék

Címkefelhő

Naptár

december 2018
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

Posztkoitális depresszió

2008.01.18. 00:12 :: k.kabai l.

Tegnapelőtt, január 16-án délután zajott le a JAK-füzetek utolsó olyan bemutatója (a bemutatót megelőző félelmekről, hogy ti. időben elkészülnek-e a kiadványok, ezúttal szemérmesen és voltaképp érthetetlen módon toleránsan hallgatnék), melyben érdekelt voltam szerkesztőként: az Írók Boltjában Balogh Endre beszélt Szilágyi-Nagy Ildikó Valami jó testnyílás című novelláskötetéről, míg Borbély Szilárd Varga Zoltán Tamás A kert. Lassú mozgás című verseskönyvét ajánlotta a nem kis számú hallgatóság figyelmébe. (Ildikó novelláiból egyébként a Műútban is közöltünk: az első számban kettőt [Festmény; Szívkirálynő], illetve a negyedikben még négyet.)

A sorozatszerkesztőként eltöltött két évben meggyőződésem szerint sok fontos kötetet adtunk ki, biztos vagyok benne, hogy fogunk még hallani az általunk szerkesztett-megjelentetett szerzőkről (és nem spórolnám meg a névsort sem, a fentieken kívül és a megjelenések sorrendjében: Turányi Tamás, Sopotnik Zoltán, Nemes Z. Márió, Tétényi Csaba, Málik Roland, Kiss Tibor, Dunajcsik Mátyás, valamint az Egészrész antológia szerzői, a már említettek mellett Antal Balázs, Bajtai András, Csobánka Zsuzsa, Krusovszky Dénes, Kupcsik Lidi, Mándoki György, Pollágh Péter — legtöbbjük már Műút-szerző is).

Tegnap pedig óvatosan fogalmazva sem voltam a legjobb formámban: nem csak a másnaposság miatt, hanem mert valami különös szomorúság ült rám, mint minden állatra — a latin mondás szerint — szeretkezés után.

3 komment

Címkék: másnap műút kkl jak füzetek írók boltja balogh endre szilágyi nagy ildikó valami jó testnyílás varga zoltán tamás a kert. lassú mozgás posztkoitális depresszió borbély szilárd

A bejegyzés trackback címe:

https://muut.blog.hu/api/trackback/id/tr45301626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ebben a rohanásos-elvonásos időszakban inkább lennék depressziós-, ha egyúttal lehetnék posztkoitális állapotban is. :) kkl a mély (és csak-csak egészséges) posztkoitális állapotában elfelejtette szerkesztőtársát (JAK-füzetek) említeni: Mizser Attila. Ez, gondolom én, a posztkoitális foga(l)m(a)zásgátlás hatása.

fekete farkas 2008.01.18. 14:31:13

Kedves Szerkesztő Urak! Mi ez a nagy, cifra nyomorúság? Rohanásos-elvonásos, olyan csonka ma a HÓD-fíling? Nem értem, k. kabai szerk. úr JAK-sztorija sikertörténet, szép mint egy újangliai költészeti karaván. Kiadtak mindenkit, a következő két évre nem is maradt kérem szépen felfedeznivaló! Jenei szerk. úr is rajta lépked daliásan a Sárga Úton, prekoitális állapotban, ami, ha a poszt melnkólia, nyílván könnyű eufória.
kabai szerk. úr!az Isten szerelmére, tudja, hát persze,hogy tudja, ki más, ha Ön nem, hogy a bölcs latin mondás igazsága, mindösszesen hét és fél percig tart.
Kedves Fekete Úr,
a "nagy, cifra nyomorúság" megjelenése nem újdonság ezen a blogon, fentebbi bejegyzésem egyenes folytatása az Avasi Keserűnek, illetve az azt megelőzőeknek. (Messzemenő következtetéseket azért nem ebből kell levonni.)
Felfedeznivaló viszont mindig van, remélem, élnek majd utódaink ezzel a lehetőséggel.
Híve a Sárga Úton:
klór