HTML

A Műút folyóirat szerkesztőinek naplója

Facebook-oldal

twitter

Tudásgyár

Moderálási alapelvek, etikett

A Műút folyóirat szerkesztőinek naplója moderálás tekintetében a Magyar Tartalomszolgáltatók Egyesületének vonatkozó alapelveit tartja irányadónak (lásd MTE Tartalomszolgáltatásra vonatkozó működési, etikai és eljárási szabályzat, 3. sz. melléklet).

A jómodorról továbbiakat itt:

Utolsó kommentek

Címkék

Címkefelhő

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

„az első látogató férfi legyen, mert az hozza a szerencsét...”

2009.01.01. 01:00 :: k.kabai l.

E poszt megjelenése az idei szökőmásodperc bekövetkezte utáni pillanatra lett időzítve — ekkorra mindenki nyilván túl van már az éjféli virsliken is, ki-ki a maga tempójában folytatja az estéjét-éjszakáját (tuti tipp: tízkor elaludni, mintha mi sem történne, mint ahogy valójában általában nem is történik, bár most ez a plusz szekundum talán izgalmas lehet).



Újév, kiskarácsony napja van, gyanítom, az ország lakosságának jó része macskajajos fetrengések közepette tölti majd e napot, nekik jobbulást, kíméletes másnaposság-kezelést, s mindenkinek sikeres, boldog új esztendőt kívánunk; „[...] és az újév szikrázó mezői / köszörüljék utunk síneit.”

(Az idézet forrása:
Nyilas Atilla: 2001. szilveszterre;
videó:
Nine Inch Nails: A Warm Place)

2 komment

Címkék: másnap újév ... kiskarácsony nyilas atilla nine inch nails kkl szökőmásodperc a warm place

A bejegyzés trackback címe:

https://muut.blog.hu/api/trackback/id/tr56832770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Azalatt az egyetlen szökőmásodperc alatt rúghattam be az éjjel, minden bizonnyal, máskor nem volt rá érkezésem.
Remélem, senki sem fogadott meg semmit az új év tiszteletére, mert nagyon fogja sajnálni, ha nem tudja teljesíteni vagy betartani. Pl. azt mondja most a szerelmem, aki az ágyon ül épp, hogy vigyem már el előle azt a csokit. No, értik, ugye? (A vörösbor és a Becherovka a spájzban vannak.)
látta itt bárki a Dark City c. filmet? ;)
süti beállítások módosítása