HTML

A Műút folyóirat szerkesztőinek naplója

Facebook-oldal

twitter

Tudásgyár

Moderálási alapelvek, etikett

A Műút folyóirat szerkesztőinek naplója moderálás tekintetében a Magyar Tartalomszolgáltatók Egyesületének vonatkozó alapelveit tartja irányadónak (lásd MTE Tartalomszolgáltatásra vonatkozó működési, etikai és eljárási szabályzat, 3. sz. melléklet).

A jómodorról továbbiakat itt:

Utolsó kommentek

Címkék

Címkefelhő

Naptár

november 2018
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30

Főzzünk kocsonyát Závada Pállal!

2009.02.15. 08:01 :: Jenei

A Műút programjai a Több mint legenda... Kocsonyafesztiválra

2009. február 20. (péntek)

16:00
Závada Pál dedikál az Antikváriumban (Miskolc, Déryné u. 2.)
Házigazda: Borkúti László

Závada kocsonyája17:00
A Több mint legenda... Kocsonyafesztivál keretében
Závada Pál kocsonyája a Mesterek Éttermében (Miskolc, Papszer u. 46.)
Az est házigazdái: Fórián Lajos mesterszakács, Zemlényi Attila főszerkesztő
Závada Pál beszélgetőtársa: Jenei László

A Kossuth-díjas Závada Pál új regénye (Idegen testünk) a tavalyi év összesített sikerlistájának élén végzett. Az író azonban nem csak ír, hanem főz is. Méghozzá az irodalmi életben köztudottan a legjobb kocsonyát is ő főzi. Az est folyamán az új regényéről, a kulináriák iránti vonzalomról, s a kocsonyafőzés rejtelmeiről kérdezzük majd.

Az est helyszíne a Mesterek Étterme (Miskolc, Papszer u. 46.), melynek konyhájában a nevezetes kocsonyát Závada Pál elkészíti, majd Fórián Lajos felszolgálja.

Belépődíj: egy tál kocsonya ára, 500.- Ft
Jegyek elővételben vásárolhatók az Antikváriumban (Miskolc, Déryné u.2.)

1 komment

Címkék: kocsonya antikvárium jenei závada pál zemlényi borkúti lászló fórián lajos kocsonyafesztivál mesterek étterme

A bejegyzés trackback címe:

https://muut.blog.hu/api/trackback/id/tr89924020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Khm, nem akarok nagyon akadékoskodni, de akkor a Závada mikor főzi a kocsonyát meg? Mert annak legjobb tudásom szerint legalább öt-hat órát kell főnie, utána még legalább ketttő, míg ehetőre dermed.
Vagy mire a vendégek az étterembe érnek, már készen is lesz? Akkor kora reggel neki kell állni a főzésnek...