HTML

A Műút folyóirat szerkesztőinek naplója

Facebook-oldal

twitter

Tudásgyár

Moderálási alapelvek, etikett

A Műút folyóirat szerkesztőinek naplója moderálás tekintetében a Magyar Tartalomszolgáltatók Egyesületének vonatkozó alapelveit tartja irányadónak (lásd MTE Tartalomszolgáltatásra vonatkozó működési, etikai és eljárási szabályzat, 3. sz. melléklet).

A jómodorról továbbiakat itt:

Utolsó kommentek

Címkék

Címkefelhő

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

egy címke (apropóján)

2008.03.27. 00:00 :: k.kabai l.

jobban éget, mint hittem volna
(feLugossy László)

az én harcom
a hátraarc

Mintha egy álomból rémlene föl (de a k.kabai ne jöjjön már megint az álmaival), kezemben az új füzet, valamit kellene rá írni, gondolom, nevek jutnak eszembe (pl. Monró Károly — na ezt fejtsük vissza, nem is oly nehéz), de minek rá név, kérdezem magam, hisz nem is tudom, mi a név, időközben alighanem elfelejthettem; gondolkodom, s míg valami felírható szlogen után kutatok (vö.: „minden költő majom” — egy ongai punk hátizsákjáról), eszembe jut: funkció, próbálkozom tovább, valami funkcionális tényező, egy címke, mellyel vinnyogó vekni korában látták el az embergyereket; de nem tudom, most, ébren sem tudom.

3 komment

Címkék: név harc álom velence közhelyes alacsonyabb fok kkl balgaság keserűen alázatos felugossy banális hátraarc szomorúan minden költő majom monró károly új füzet ongai punk vinnyogó vekni

A bejegyzés trackback címe:

https://muut.blog.hu/api/trackback/id/tr35398415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fekete farkas 2008.03.27. 08:31:12

Jó reggelt Szerkesztő Úr! Itt egy kis reggeli torna a régi időkből, kollektív fogápolással. Érdekes összevetni a Leningrád fejmozgásával a Bizottság elégico-ódáját:)www.youtube.com/watch?v=10oeW929KU0&NR=1
Kedves Fekete Farkas,
köszönöm ezt a kiváló részletet a Jégkrémbalettből (mely felvétel hanganyaga nem véletlenül nem került fel a vonatkozó hanglemezre).
Hogy pedig a Leningrad-utalás is világos legyen mindenki számára: www.youtube.com/watch?v=Wz_dcyVJm_M&feature=related
Szerkesztő Úr!
sikerült megnézni:))))))))))))))))
süti beállítások módosítása