HTML

A Műút folyóirat szerkesztőinek naplója

Facebook-oldal

twitter

Tudásgyár

Moderálási alapelvek, etikett

A Műút folyóirat szerkesztőinek naplója moderálás tekintetében a Magyar Tartalomszolgáltatók Egyesületének vonatkozó alapelveit tartja irányadónak (lásd MTE Tartalomszolgáltatásra vonatkozó működési, etikai és eljárási szabályzat, 3. sz. melléklet).

A jómodorról továbbiakat itt:

Utolsó kommentek

Címkék

Címkefelhő

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Szia, Ország

2008.03.15. 11:56 :: Jenei

Szia, Ország! Néztem a Jordán-féle március 15-öt a tévén. Sírtam kicsit. Szeretlek. Megbocsátom ezt a 300 forintos sóherságot. Szia, Ország, légy jó! Üdv,jl

4 komment

Címkék: magyarország ország március 15 szeret attitűd jordán tamás sóherság

A bejegyzés trackback címe:

https://muut.blog.hu/api/trackback/id/tr56381915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szia, Ország!
Én nem néztem semmit.
Ne haragudj, kis időre még szükségem van ahhoz, hogy megbocsássam: múlt vasárnap győzött Kádár.
Ne haragudj, és igyekszem én sem haragudni.
Maradok őszinte:
klór
Szép ünnep volt.
(Bisztos az vót én szerencsére nem sokat láttam belölle amit láttam az nem az vót.)
Volt, akinek a könnye is belecsordult („a rendőrök szokatlanul erős könnygázzal válaszoltak”); mondhatni, semmi meglepetés, de itt az ideje ideidézni a Krétakör FEKETEország című előadásának/DVD-jének egy jelenetét: Magyar vér — youtube.com/watch?v=QYazgF9I3fQ (aki artisztikusabbra vágyik, annak alterlink: Kunbajai polgármester a cappella — youtube.com/watch?v=ed6p1m4Kve0).
Még mindig tiéd:
klór
No hát az én kis könnycseppecském is hamar felszáradt. Jött a délután-este (mobocracy), és snitt. Viszont szeretni kéne őt tovább, mert enélkül meg kimenni kéne? Vagy szeretetlenségben együttélni vele, akár egy rossz házasságban? Szeretni kéne, ja...A rossz házasságban is mindig feljönnek az archaikus tapasztalatok-emlékek-érvek, attól tartok, "elő lesz még véve" okos ünneplés és a mobocracy sajátos együttlétezése is. Attól tartok. Egy rossz házasságban az a vesztes, aki békét akar.
A krétakör videók szuperek, bár az első kicsit emlékeztet a Bryan életére, amikor a "palesztin ellenállók" szervezkednek a lelátón

Cserébe itt egy videó feLugossy Lacától, rajta lesz majd a könyvhöz kiadott dvd-n is
youtube.com/watch?v=FTyuAAb0idE
süti beállítások módosítása