HTML

A Műút folyóirat szerkesztőinek naplója

Facebook-oldal

twitter

Tudásgyár

Moderálási alapelvek, etikett

A Műút folyóirat szerkesztőinek naplója moderálás tekintetében a Magyar Tartalomszolgáltatók Egyesületének vonatkozó alapelveit tartja irányadónak (lásd MTE Tartalomszolgáltatásra vonatkozó működési, etikai és eljárási szabályzat, 3. sz. melléklet).

A jómodorról továbbiakat itt:

Utolsó kommentek

Címkék

Címkefelhő

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Fejnélküli mesék

2008.10.05. 20:39 :: k.kabai l.

Lakatos István a kiállítás rendezése közbenSzeptember 17-én, szerdán este hét órakor nyílt meg a Bakáts téri Légó galériában képregényrajzoló munkatársunk, Lakatos István kiállítása. (Az alkotó Miserere homine — Ember, irgalmazz! című képregényét lapunk nyolcadik számában közöltük.) 

E tárlat rendezésén járt jótékony homályba burkolózó tudósítónk, ahol néhány képet készített is, melyekből kiderül, hogy a törzsanyagot a Lencsilány-történetek adják.

(Apró adalékként jegyezzük meg, hogy e történetek immár önálló kötetben való kiadásért kiáltanak — nem csak mi állítjuk ezt, hanem többek között a képregény.net kommenterei is.)

Lakatos Istvánnal nemrégiben Toroczkay András készített interjút, melyet a PRAE.HU közölt; jónéhány munkája megtekinthető az Előszezon oldalon.
A kiállítás még október 18-ig még látogatható, szeretettel ajánljuk mindenki figyelmébe.

4 komment

Címkék: képregény kiállítás műút kkl lakatos istván fejnélküli mesék lencsilány légó galéria miserere homine ember irgalmazz

A bejegyzés trackback címe:

https://muut.blog.hu/api/trackback/id/tr94697805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ha jól tudom csőtőrés miatt
nincs már kiállítás. Vagy mégis??
Tényleg nincs.
Jó ez a képregényrajzoló srác, - csak csináld a dolgod tovább ilyen elszántan! Jó látni ilyet. Kellene még jó pár ilyen figura, -
na_majd a jövő_fiataljai!
- de ahogy látom fiatal lányok is vannak "feljövőben" >ez örvendetes.
Köszönöm. csinálom is!
süti beállítások módosítása