HTML

A Műút folyóirat szerkesztőinek naplója

Facebook-oldal

twitter

Tudásgyár

Moderálási alapelvek, etikett

A Műút folyóirat szerkesztőinek naplója moderálás tekintetében a Magyar Tartalomszolgáltatók Egyesületének vonatkozó alapelveit tartja irányadónak (lásd MTE Tartalomszolgáltatásra vonatkozó működési, etikai és eljárási szabályzat, 3. sz. melléklet).

A jómodorról továbbiakat itt:

Utolsó kommentek

Címkék

Címkefelhő

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Holnap indul a Műút portál

2013.04.01. 15:52 :: klór

 Hosszas előkészületek után holnap, április 2-án elindul az önálló tartalmú és napi frissítésű Műút portál (Antal Balázs és kabai lóránt szerkesztésében, de a Műút teljes szerkesztőségének aktív közre­működésével).

A nyomtatott lapban megszokott rovatokon (szépirodalom, kritika–esszé, művészet) kívül több saját rovat is elindul, így például a Nőtérfél című tárcasorozat, öt szerzőnő (Brenzovics Marianna, Hegedűs Ágota, Kiss Noémi, Menyhért Anna és Vécsei Rita Andrea) heti egy-egy írásával; vagy a Kollegiális napló, melyet a Műút szerkesztői vezetnek majd, olykor egy-egy vendégszerző közreműködésével — ezzel egyszersmind ez a blog sem íródik tovább itt.
A nyomtatott Műútból a portálra költözik a hat világnyelv irodalmi, kulturális eseményeinek szemléje, a Kikötői hírek; míg a 360° című rovatban aktuális híreket és tudósításokat közlünk majd, illetve nagyobb rendezvényeinkről élő videóközvetítést is adunk (elsőként a Határtalan napok irodalmi programjairól).
A későbbiekben indul majd Webképregény-rovatunk; de Galériánk már az indulástól kezdve látogatható. A Versmalomban pedig minden egyes betöltéskor más és más vers jelenik meg a portálon és a Műút legutóbbi számaiban közöltekből (az ötletért ezúton is köszönetet mondunk Kemény Istvánnak).
Szolgálati közlemény: a portál átalakulása miatt egyes régi tartalmak (korábbi lapszámok, Dűlő, Műút-könyvek) ideiglenesen nem lesznek elérhetőek.

Mindenkit várunk holnaptól a www.muut.hu cím alatt található Műút portálon — végül pedig kis videósorozatunk utolsó két részében feLugossy László és Orcsik Roland (valamint Dezső) mondja el véleményét a Műútról.
 


 


 

Szólj hozzá!

Címkék: műút felugossy orcsik roland műút portál

A bejegyzés trackback címe:

https://muut.blog.hu/api/trackback/id/tr45187300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása