Hozzávalók:
Borbély Szilárd, a hal;
k.kabai lóránt, a zsír;
Terdik Roland, a hagyma;
Málik Roland, a paprika;
Wahorn András, a só
és a Beat Dis, a víz
Elkészítés:
Az igazán jó halászlé többféle halból készül, és minél nagyobb mennyiségben főzik, általában annál jobb. Ajánlott halfélék a ponty, a harcsa és a keszeg.
Borbély Szilárd testes versfiléit besózzuk Wahorn Andrással, és apróra vágjuk a hagymát: Terdik Roland, rövidpróza (só: WA), majd rövid ideig zsíron pároljuk, de ne pirítsuk meg. k.kabai lóránt zsírja a sül a klórból, párolva, de nem pirítva. És megintcsak só: WA. Ezután megszórjuk paprikával, Málik Roland erőspistás poémáival, majd bő vízzel, Bítdísszel felengedve puhára főzzük.
A többit ízlések és pofonok szerint augusztus 11-én (szerdán) este fél tíztől a tokaji Veresszekér Fogadóban, a Műút estjén, melyre szeretettel vár mindenkit a főszakács:
ZA
Utolsó kommentek